Pastāstīšu kā no ātrās pagatavošanas nūdeļu iepakojuma pagatavot kulinārijas šedevru

Nūdeles ar dārzeņiem un mērci var iegūt pat visprasīgāko viesu sirdis. Šis kārums tiek pagatavots pēc iespējas ātrāk.

Tieši tiem gadījumiem, kad cilvēki jau ir pie sliekšņa un vēlas ēst. Piedāvājam jūsu uzmanībai 2 ātras receptes. Garša nav sliktāka par izsmalcinātiem ēdieniem.

Nūdeles ar dārzeņiem un mērci

Pirmā recepte būs lieliska ķīniešu restorāna ēdiena aizstāšana. Visi saprot, ka ne visiem ir lieka nauda ikdienas braucieniem uz restorānu. Vai pastāvīgai ēdiena piegādei no kafejnīcas. Pamēģiniet paši pagatavot nūdeles ķīniešu gaumē. Sanāk ļoti pieklājīgi.

Sastāvdaļas

ātri pagatavojamas nūdeles

300 vistas filejas

1 iepakojums saldētu dārzeņu maisījuma

1 burkāns

1 saldais pipars

3 ķiploka daiviņas

sojas mērce

sezama sēklas

garšvielas

Starp citu, ja jums ir vairāk laika, varat izmantot nevis nūdeles no paciņas, bet gan nopirktas rīsu nūdeles. Tās ir arī ātri un vienkārši pagatavojamas. Garša būs daudz autentiskāka. Un saldētus dārzeņus var aizstāt ar svaigiem. Vienkārši apskatiet maisījuma sastāvu.

Karalisks cienasts

Sagatavošana

1.Ātri pagatavojamo nūdeļu daudzums ir atkarīgs no viesu skaita. Novietojiet tās uz šķīvjiem un pārlejiet ar verdošu ūdeni. Ļaujiet tām tvaicēties, kamēr gatavojat dārzeņus un vistu.

2.Vistas gaļu ieteicams iepriekš marinēt. Lai to izdarītu, sagrieziet fileju mazos, iegarenos gabaliņos un pievienojiet sojas mērci ar garšvielām. Ja mājās ir apelsīns un medus, varat pievienot vistai nedaudz šo sastāvdaļu.

3.Kamēr vista marinējas, apcep sarīvētus burkānus pannā ar nelielu daudzumu augu eļļas. Pēc tam pannai pievieno saldēto dārzeņu maisījumu. Var izmantot arī svaigus dārzeņus, ja tādi ir. Bet saldētie nedaudz paātrina procesu. Maisījumam pievieno salso papriku, sagrieztu strēmelītēs.

4.Kad dārzeņi ir nedaudz mīksti, pievienojiet pannai marinētu vistu un cepiet, līdz tā ir gatava. Karsto gaļu un dārzeņus sajauciet ar nūdelēm. Ēdienam var pievienot atdzesētu sojas mērci vai terijaki mērci. Lieliska ir arī medus-apelsīnu mērce ar iecienītākajiem garšaugiem. Vienkārši visu iepriekš sajauciet un atdzesējiet maisījumu ledusskapī.

Svaigu ātrās pagatavošanas nūdeļu salāti

Sastāvdaļas

ātri pagatavojamas nūdeles

300 g desas

4 gurķi

1 sīpols

lociņi

200 g majonēzes

zaļumi

garšvielas

Sagatavošana

1.Šie salāti ir diezgan sātīgi un garšīgi, tāpēc iesakām tos pagatavot vairāk. Taču ir svarīgs aspekts. Jāizmanto tikai aukstas nūdeles. Pretējā gadījumā siltās nūdeles salātos pārvērtīsies putriņā.

2.Dziļā traukā novāriet vairākas paciņas ātri pagatavojamo nūdeļu. Nolejiet ūdeni un atstājiet nūdeles vēsā vietā. Pa to laiku desu, sīpolu un svaigus gurķus var sagriezt mazos kubiņos. Iesakām izvēlēties mīkstu desu. Piemēram, tādu pašu, kādu izmantojat Olivier desai. Sagrieziet zaļos sīpolus un garšaugus pēc iespējas smalkāk.

Lasi vēl: Vīrs vienmēr atgriežas ar lomu no nakts makšķerēšanas, tāpēc es jums parādīšu labāko ēdienu, kas pagatavots no svaigām zivīm

3.Pievienojiet aukstajām nūdelēm visas pārējās sastāvdaļas un pārkaisiet salātus ar majonēzi. Neaizmirstiet garšvielas. Jūsu dārgajiem viesiem sanāks vienkārši, bet ārkārtīgi garšīgi salāti. Viņi noteikti lūgs vēl.

Šīs ir vienkāršas, bet ne mazāk veiksmīgas ātru ēdienu receptes. Ātri pagatavojamās nūdeles var saukt dažādos vārdos. Taču nevajadzētu tās priekšlaicīgi norakstīt zemās cenas dēļ. Šī ir ārkārtīgi praktiska sastāvdaļa. It īpaši, ja mājās ir nelieli šādu nūdeļu krājumi. Jūs iegūstat patiesi karaliskus ēdienus, kaut arī no vienkāršām sastāvdaļām.